Αρχική

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ ιδρύθηκε  το 1995 ως συνέχεια του ιστορικού ΣΕΒΟΠ (1949) στον χώρο του κρασιού, αποκλειστικά.

Τα μέλη του, τακτικά και συνδεδεμένα, παράγουν πάνω από το 70% του ελληνικού κρασιού ενώ διακινούν και εξάγουν πολυ μεγαλύτερο ποσοστό που αγγίζει το 90%.

Βασικές προτεραιότητες του ΣΕΟ είναι ο εκσυγχρονισμός του αμπελουργικού θεσμικού πλαισίου, η προβολή του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό (New Wines of Greece) και η προώθηση του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού στο εσωτερικό σε συνέργεια με τους φορείς του Τουρισμού, του Πολιτισμού και της Γαστρονομίας.

περισσότερα →

Τρέχοντα νέα

25/10/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΡΥΓΟΥ 2014
Ακολουθεί το Δελτίο Τρύγου για την εσοδεία 2014
περισσότερα →

• 17/10/2014 - Παρουσίαση Γερμανικών Εταιρειών INTEGRA & ORGANIZE
  • Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου έγινε η παρουσίαση των Γερμανικών εταιρειών Δημοσίων Σχέσεων και Marketing INTEGRA και ORGANIZE στο ξενοδοχείο Elecrta Palace για την προς έναρξη καμπάνια προβολής του ποιοτικού εμφιαλωμένου ελληνικού κρασιού στη Γερμανική αγορά. Ακολουθούν οι παρουσιάσεις. περισσότερα...
  • 17/10/2014 - Παρουσίαση Γερμανικής Εταιρείας ORGANIZE
  • Ακολουθεί η παρουσίαση της Γερμανικής εταιρείας ORGANIZE
  • 04/10/2014 - Πρόγραμμα επιχορηγούμενης απασχόλησης ΟΑΕΔ και για επιχειρήσεις με σύνθετη δραστηριότητα
  • Μετά την επιστολή ενημέρωσης - διαμαρτυρίας που στάλθηκε από τον Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου στον ΟΑΕΔ σχετικά με τον αποκλεισμό από προγράμματα επιδοτούμενης απασχόλησης επιχειρήσεων με σύνθετη δραστηριότητα (όπως τα οινοποιεία που έχουν και πρωτογενή δραστηριότητα (αμπέλια),  εκπρόσωπος του ΟΑΕΔ  μας απάντησε ότι θα υπάρξει νέο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις 7-10-2014 (συνημμένο Δελτίο Τύπου), στο οποίο μπορούν να υποβάλουν αίτηση (σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 1.2 του Καν.1407/2013 που επισυνάπτεται) και επιχειρήσεις του πρωτογενή τομέα, εφόσον οι επιχορηγούμενοι απασχοληθούν στην σύνθετη δραστηριότητα της επιχείρησης η οποία δεν θα εξαιρείται από το πεδίο εφαρμογής του κανονισμού (άρθρο 1.1 του Καν.1407/2013).

Τα ανωτέρω θα αναφέρονται και στην Δημόσια Πρόσκληση που θα αναρτηθεί άμεσα στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (Κεφάλαιο 3, σελ.4, εδάφιο 2)

Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε, μπορείτε να αναζητήσετε τις σχετικές πληροφορίες στον ΟΑΕΔ καθώς οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν την Τρίτη 7-10-2014.

• 03/10/2014 - Παρουσίαση προτάσεων εταιρειών για την προς έναρξη καμπάνια προβολής στη Γερμανική αγορά
  • Ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου διοργανώνει την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου από  11.30 πμ. έως 17.00 μμ. στο ξενοδοχείο Electra Palace (Ν. Νικοδήμου 18-20, Πλάκα) παρουσίαση των προτάσεων των Γερμανικών εταιρειών δημοσίων σχέσεων & marketing ORGANIZE & INTEGRA για την προς έναρξη καμπάνια προβολής του ποιοτικού εμφιαλωμένου ελληνικού κρασιού στη Γερμανική αγορά.

• 16/09/2014 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΟ
  • Ακολουθεί ενημέρωση από το Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου. περισσότερα...
  • 13/06/2014 - Συνέντευξη του Προέδρου του ΣΕΟ στο διαδικτυακό κανάλι timetv
  • Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης  έδωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΟ κ. Άγγελος Ρούβαλης στο διαδικτυακό κανάλι timetv. Η συνέντευξη είχε μεγάλο ενδιαφέρον και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο website του καναλιού www.timetv.gr στην ενότητα Ποτά-Τρόφιμα.

περισσότερα νέα →