Αρχική

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ ιδρύθηκε  το 1995 ως συνέχεια του ιστορικού ΣΕΒΟΠ (1949) στον χώρο του κρασιού, αποκλειστικά.

Τα μέλη του, τακτικά και συνδεδεμένα, παράγουν πάνω από το 70% του ελληνικού κρασιού ενώ διακινούν και εξάγουν πολυ μεγαλύτερο ποσοστό που αγγίζει το 90%.

Βασικές προτεραιότητες του ΣΕΟ είναι ο εκσυγχρονισμός του αμπελουργικού θεσμικού πλαισίου, η προβολή του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό (New Wines of Greece) και η προώθηση του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού στο εσωτερικό σε συνέργεια με τους φορείς του Τουρισμού, του Πολιτισμού και της Γαστρονομίας.

20/03/2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ IAN HARRIS ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ

Ακολουθεί η παρουσίαση του κυρίου Ian Harris, Chief Executive, Wine & Spirit Education Trust (WSET) με θέμα "The Challenges of finding profitable Export Markets"
περισσότερα →

20/03/2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ

Ακολουθεί η παρουσίαση από τον κ. Ιωάννη Χανιωτάκη, Διευθυντή Ανάπτυξης Εργασιών Αγροτικού Τομέα  του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς με τίτλο "Συμβολαιακή Τραπεζική: Ένα σύγχρονο εργαλείο χρηματοδότησης του αγροτικού τομέα"

16/03/2018

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ακολουθεί ενημέρωση για τις νομοθετικές εξελίξεις που επέρχονται με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) και στις υποχρεώσεις που αυτός επάγεται για τις επιχειρήσεις.

17/01/2018

ΕΦΚ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ - ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ

16/10/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΡΥΓΟΥ 2017 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ