Αρχική

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ ιδρύθηκε  το 1995 ως συνέχεια του ιστορικού ΣΕΒΟΠ (1949) στον χώρο του κρασιού, αποκλειστικά.

Τα μέλη του, τακτικά και συνδεδεμένα, παράγουν πάνω από το 70% του ελληνικού κρασιού ενώ διακινούν και εξάγουν πολυ μεγαλύτερο ποσοστό που αγγίζει το 90%.

Βασικές προτεραιότητες του ΣΕΟ είναι ο εκσυγχρονισμός του αμπελουργικού θεσμικού πλαισίου, η προβολή του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό (New Wines of Greece) και η προώθηση του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού στο εσωτερικό σε συνέργεια με τους φορείς του Τουρισμού, του Πολιτισμού και της Γαστρονομίας.

09/12/2014

Ψήφισμα για τον θάνατο του Δημήτρη Τριχόπουλου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του  Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, αποφάσισαν στην μνήμη του εκλιπόντος ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΧΟΠΟΥΛΟΥ να εκφράσουν την βαθύτατη λύπη τους για την απώλεια αυτού του σημαντικού ανθρώπου και επιστήμονα εκ των θεμελιωτών της Μεσογειακής Διατροφής, και τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Να διαθέσουν στην μνήμη του εκλιπόντος το χρηματικό ποσό των 300 € Ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ