Αρχείο Νέων 2012
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΦΥΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
21/12/2012

Ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου χαιρετίζει τα συμπεράσματα τα οποία προέκυψαν από τις εργασίες της ομάδας εμπειρογνωμόνων της Commission σε σχέση με τις νέες φυτεύσεις αμπελώνων.

περισσότερα...

Απάντηση στη συγχαρητήρια επιστολή που έστειλε ο ΣΕΟ στην Πρέσβειρα του Επώνυμου Ελληνικού Κρασιού Veronique Rivest για τις επιτυχίες της
19/11/2012

Συγκινητική ήταν η απάντηση της Δημοσιογράφου Οίνου – Sommelier και Πρέσβειρας του Ελληνικού Κρασιού στον Καναδά, Veronique Rivest, στην οποία απονεμήθηκε ο τίτλος Best Sommelier of Canada και στη συνέχεια Best Sommelier of America’s μερικούς μήνες μετά,  στην συγχαρητήρια επιστολή που της απέστειλε ο  ΣΕΟ.

Η κ. Rivest ανέφερε ότι πραγματικά λατρεύει τα Ελληνικά κρασιά καθώς επίσης τη χώρα, το φαγητό αλλά και τους ανθρώπους της.

Είπε δε χαρακτηριστικά, ότι θα παραμείνει Πρέσβειρα για το Επώνυμο Ελληνικό κρασί για το υπόλοιπο της ζωής της και φυσικά σκοπεύει να πίνει πολλά από αυτά όπως πρόσθεσε χαριτολογώντας!

(«I will remain an ambassador for Greek wines for the rest of my life. As well as drink a lot of them! »)

Σημαντικό βήμα για το κρασί, σημαντική νίκη για τον καταναλωτή
30/10/2012 Ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου χαιρετίζει τους νέους κανόνες Διακίνησης Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙΕΠΠΥ) που εξήγγειλαν τα Υπουργεία Ανάπτυξης & Υγείας

περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΡΥΓΟΥ 2012
17/10/2012

Η εσοδεία του 2012 χαρακτηρίζεται πανελλαδικά από σημαντικές βροχοπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα και της άνοιξης. Δείτε στο συνημμένο αρχείο τα αποτελέσματα του τρύγου σε κάθε περιοχή της Ελλάδας.

περισσότερα...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 2Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
09/10/2012

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη με τον Πρόεδρο και Αντιπροσωπεία του ΣΕΟ την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Υπουργός σε συνέχεια της πρώτης συνάντησης ολοκλήρωσε την ενημέρωσή του για τα προβλήματα που αφορούν στον αμπελοοινικό κλάδο και του παραδόθηκε από τον Πρόεδρο κ. Άγγελο Ρούβαλη λεπτομερής φάκελος με όλα τα καίρια θέματα που χρήζουν άμεσης προσοχής καθώς επίσης και προτάσεις από το ΣΕΟ για κάθε θέμα χωριστά.

Υπενθυμίζουμε ότι συζητήθηκαν θέματα όπως ο εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας και του βασικού Εθνικού νομοθετικού πλαισίου και η δημιουργία επιτροπής που θα επεξεργαστεί συγκεκριμένο σχέδιο, η θεσμική ανασυγκρότηση του τομέα σε εθνικό επίπεδο και σε επίπεδο αμπελουργικών ζωνών ΠΟΠ/ΠΓΕ, αλλά και τρέχουσες αποφάσεις & εγκύκλιοι του ΥΠΑΑΤ όπως α) δικαιώματα φύτευσης από το Εθνικό Αποθεματικό, β) 1.200 ?/στρ. πρόστιμο σε μη δηλωθέντα αμπέλια γ) κατάταξη ποικιλιών ανά Νομό, Διαμέρισμα, και Χώρα, δ) το σχέδιο Υπουργικής Απόφασης  για τους οίνους  ΠΟΠ/ΠΓΕ, ε) η Εγκύκλιος για τους ποικιλιακούς οίνους και τέλος η κατάσταση ελέγχων στη χώρα, η αναγραφή 13ψήφιου κωδικού αμπελοτεμαχίου καθώς και τα σταφύλια διπλής χρήσης.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για άμεση λύση στο θέμα του εκσυγχρονισμού της νομοθεσίας και του βασικού Εθνικού θεσμικού πλαισίου και η δημιουργία επιτροπής που θα επεξεργαστεί συγκεκριμένο σχέδιο.

Συνημμένα, δείτε το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Υπουργείο σχετικά με την συνάντηση.

περισσότερα...

ΣΧΟΛΙΑ & ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟΥΣ ΟΙΝΟΥΣ
07/09/2012 Στάλθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  η νέα Εγκύκλιος για τους Ποικιλιακούς Οίνους.

περισσότερα...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
07/09/2012

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου υπό τον Πρόεδρό του κ. Άγγελο Ρούβαλη συναντήθηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη.

Στην συνάντηση η οποία είχε προγραμματιστεί από τις προηγούμενες ημέρες, συζητήθηκαν  θέματα καθοριστικά για την πορεία του αμπελοοινικού τομέα όπως η περιγραφή του αμπελοοινικού τοπίου στην Ελλάδα, η περιγραφή των υφισταμένων θεσμών και φορέων, η Κοινή Αγροτική Πολιτική και η ΚΟΑ Οίνου καθώς και  η απαγόρευση των φυτεύσεων αμπέλου.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα όπως ο εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας και του βασικού Εθνικού νομοθετικού πλαισίου και η δημιουργία επιτροπής που θα επεξεργαστεί συγκεκριμένο σχέδιο, η θεσμική ανασυγκρότηση του τομέα σε εθνικό επίπεδο και σε επίπεδο αμπελουργικών ζωνών ΠΟΠ/ΠΓΕ, αλλά και τρέχουσες αποφάσεις & εγκύκλιοι του ΥΠΑΑΤ όπως α) δικαιώματα φύτευσης από το Εθνικό Αποθεματικό, β) 1.200 ?/στρ. πρόστιμο σε μη δηλωθέντα αμπέλια γ) κατάταξη ποικιλιών ανά Νομό, Διαμέρισμα, και Χώρα, δ) το σχέδιο Υπουργικής Απόφασης  για τους οίνους  ΠΟΠ/ΠΓΕ, ε) η Εγκύκλιος για τους ποικιλιακούς οίνους και τέλος η κατάσταση ελέγχων στη χώρα, η αναγραφή 13ψήφιου κωδικού αμπελοτεμαχίου καθώς και τα σταφύλια διπλής χρήσης.

Η συνάντηση με τον Υπουργό θα επαναληφθεί και ολοκληρωθεί την Τετάρτη στις 19 Σεπτεμβρίου.

Επιστολή του Προέδρου του ΣΕΟ στο ΥΠΑΑΤ για την αναγραφή των Κωδικών Αμπελοτεμαχίων
06/09/2012 Επιστολή έστειλε ο Πρόεδρος του ΣΕΟ κ. 'Αγγελος Ρούβαλης στο τμήμα Οίνου και Αμπέλου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την υποχρεωτική αναγραφή στα Τιμολόγια – Δελτία Παραλαβής σταφυλιών, του κωδικού των αμπελοτεμαχίων από όπου προέρχονται τα σταφύλια. Διαβάστε την επιστολή.

περισσότερα...

ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ
09/07/2012 Ανακοινώθηκε στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο κανονισμός που αφορά στην αναγραφή χρήσης αλλεργιογόνων ουσιών που προέρχονται από αυγά και προϊόντα με βάση τα αυγά (Αλβουμίνη) και γάλα και προϊόντα με βάση το γάλα (Καζεΐνη) στις ετικέτες.

περισσότερα...

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ
20/06/2012 Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2012, πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.

περισσότερα...

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ
14/06/2012

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή του ΣΕΟ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  20 Ιουνίου 2012 και ώρα 10:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ο.Π.Ε. (Μαρίνου Αντύπα 86 – 88 Ηλιούπολη).

Η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

περισσότερα...

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ "ΟΙΝΟΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ"
13/06/2012 Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», με την αναλυτική παρουσίαση των  πεπραγμένων της τελευταίας τετραετίας και εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου με την εξής σύνθεση:

περισσότερα...

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Η 1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ
14/05/2012 Με μεγάλη επιτυχία και ικανοποιητική συμμετοχή οργανώθηκε η 1η Συνάντηση για την Ελληνική Αμπελουργία, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Απριλίου 2012, στο Κτήμα Οινότρια Γη στο Καπανδρίτι Αττικής.

περισσότερα...

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 12 & 13 ΜΑΪΟΥ ΣΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
07/05/2012

Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαΐου, από τις 11:00 μέχρι τις 18:00, οι οινοπαραγωγοί - μέλη των Δρόμων του Κρασιού της Ελλάδας σάς περιμένουν να σας ξεναγήσουν στα επισκέψιμα οινοποιεία τους, με γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις και εκπλήξεις!

περισσότερα...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ & ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
10/04/2012 Διαβάστε λεπτομερείς πληροφορίες για το 1ο Αμπελουργικό Συνέδριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου 20 & 21 Απριλίου στο Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη στο Καπανδρίτι και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που βρίσκεται στο αρχείο που επισυνάπτεται αν θελήσετε να συμμετέχετε.

περισσότερα...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
09/04/2012 Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου κ. Άγγελος Ρούβαλης, συναντήθηκε την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 με τον κ. Κ. Σκανδαλίδη, Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στο γραφείο του Υπουργού, ο κ. Ρούβαλης συζήτησε μαζί του για την συνέχιση του προγράμματος "Προώθηση οίνων σε αγορές τρίτων χωρών" καθώς και το, εξαιρετικά κρίσιμο για το μέλλον του Ελληνικού Αμπελώνα, θέμα των φυτεύσεων αμπέλου μετά το 2015.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ου ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
22/03/2012 Το πρώτο μεγάλο συνέδριο για την αμπελουργία διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Απριλίου 2012 στην Οινότρια Γη (κτήμα Λαζαρίδη) στο Καπανδρίτι.

Δείτε το τελικό προσχέδιο του προγράμματος του συνεδρίου.  Πολύ σύντομα θα αναρτηθεί και το τελικό πρόγραμμα.

περισσότερα...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕΟ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΟΙΝΟΡΑΜΑ
09/03/2012

Ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου διοργανώνει παρουσίαση με θέμα «Επώνυμο ελληνικό κρασί: καινοτόμες πρακτικές στην υπηρεσία της υψηλής ποιότητας» στο ΟΙΝΟΡΑΜΑ το Σάββατο 17 Μαρτίου 11:00 – 13:00 στην μεγάλη αίθουσα του Ε.ΚΕ.Π.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των ομιλητών καθώς και οι τίτλοι των ομιλιών τους.

περισσότερα...

ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ
08/03/2012

Το πρώτο μεγάλο  συνέδριο για την ελληνική αμπελουργία διοργανώνει ο ΣΕΟ την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Απριλίου 2012.

Η πρώτη μέρα του συνεδρίου θα καλύψει πρακτικά και επιστημονικά θέματα της καλλιέργειας του αμπελιού ενώ η δεύτερη θα αφιερωθεί στην διαβούλευση για το μέλλον της ελληνικής αμπελουργίας. Το συνέδριο απευθύνεται κατεξοχήν σε αμπελουργούς, οινοποιούς, γεωπόνους, και στελέχη υπηρεσιών και θα γίνει στον άνετο χώρο του Κτήματος Λαζαρίδη, στο Καπανδρίτι Αττικής.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα ανακοινωθεί στο ΟΙΝΟΡΑΜΑ. Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα αναρτηθούν προσεχώς στο site μας.

Την οργανωτική ευθύνη έχει η εταιρεία VINETUM.

περισσότερα...

ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2012
22/02/2012 Ενημερωθείτε για την έκθεση κρασιού ΟΙΝΟΡΑΜΑ και τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσιά της, 16 - 19 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ στη Μεταμόρφωση.

περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΕΥΣΕΩΝ
10/02/2012 Ο ΣΕΟ, ενόψει των συζητήσεων που έχουν ξεκινήσει σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την άρση της απαγόρευσης των φυτεύσεων μετά το 2015, και θέλοντας να εκφράσει τις ανησυχίες του γα το μέλλον του Ελληνικού Αμπελώνα, έστειλε το ακόλουθο δελτίο τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχοντας ήδη ενημερώσει το ΥΠΑΑΤ και τον Υπουργό κ. Σκανδαλίδη από τον περασμένο Ιούνιο.

περισσότερα...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΜΕΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
09/02/2012 Θορυβημένος, όπως όλοι οι Έλληνες οινοπαραγωγοί, και ο Δήμαρχος Νεμέας κ. Ευάγγελος Ανδριανάκος για την πρόταση επιβολής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ.) στο κρασί, έστειλε την πιο κάτω επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών

περισσότερα...

Η ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΟΙΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!
09/02/2012

περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ
03/02/2012 Ανάστατοι είναι οι οινοποιοί και αμπελουργοί από τη σκέψη να επιβληθεί Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο κρασί

περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΦΥΤΕΥΣΗΣ
27/01/2012 Ο ΣΕΟ, ενόψει των συζητήσεων που έχουν ξεκινήσει σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την άρση της απαγόρευσης των φυτεύσεων μετά το 2015, και θέλοντας να εκφράσει τις ανησυχίες του γα το μέλλον του Ελληνικού Αμπελώνα, έστειλε το ακόλουθο δελτίο τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχοντας ήδη ενημερώσει το ΥΠΑΑΤ και τον Υπουργό κ. Σκανδαλίδη από τον περασμένο Ιούνιο.

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Σ.ΕΟ. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ XENIA & ΟΙΝΟΣ
20/01/2012 Δείτε τα ονόματα των 5 πρώτων που συγκέντρωσαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο διαγωνισμό του Σ.Ε.Ο. που έγινε στα πλαίσια της έκθεσης XENIA & ΟΙΝΟΣ και κερδίζουν τα βραβεία.

περισσότερα...

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
13/01/2012 Νομοσχέδιο με τίτλο «Τουρισμός Υπαίθρου - Τροποποίηση της νομοθεσίας για τη δημιουργία και λειτουργία τουριστικών λιμένων και προσθήκη νέων διατάξεων-Λειτουργική αδειοδότηση τουριστικών καταλυμάτων», έθεσε ο Υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού για δημόσια διαβούλευση πριν κατατεθεί στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση.  Οι παρατηρήσεις του Συνδέσμου σε ορισμένα άρθρα του Νομοσχεδίου σημειώνονται στο τέλος κάθε άρθρου.

περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ COMITE VINS
10/01/2012 Ο Σ.Ε.Ο., μέλος της Comite Vins, παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις που συμβαίνουν στον χώρο της Οινοποιίας στην Ευρώπη μέσω της κ. Σοφίας Πέρπερα, σας ενημερώνει για όλα τα θέματα που έχουν απασχολήσει την Comite το τετράμηνο Σεπτεμβρίου - Δεκεμβρίου 2011.

περισσότερα...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΠΟΠ & ΠΓΕ ΣΤΗΝ COMMISSION
09/01/2012

Ολοκληρώθηκε τέλος Δεκεμβρίου 2011 η κατάθεση των Τεχνικών Φακέλων για τις ονομασίες ΠΟΠ και ΠΓΕ στην Commission από το ΥΠΑΑΤ.

περισσότερα...